O nas

V PRIJETNEM AMBIENTU
IN OB DOBRI HRANI VAS PRIČAKUJE PRIJAZNO
OSEBJE GOSTILNE IN PIZZERIJE PR HLADET

V idilični zeleni pokrajini na Dolenjskem, le streljaj od mestnega vrveža, se nahaja naša gostilna in pizzerija, katere tradicija sega že v leto 1954. Z gostinstvom so se ukvarjali že naši dedi, vizija mlajše generacije pa je bila; ustvariti gostinski lokal, ki bo prijazen mladim družinam in otrokom, poleg tega pa ustvariti raznoliko, a izbrano ponudbo jedi ter jo nadgraditi z prijetnim ambientom, ki bo očaral še tako zahtevnega gosta. Zato smo v lanskem letu razširili našo ponudbo in izvrstnim picam, ki jih pečemo v krušni peči, dodali še pestrejšo izbiro jedi: od raznih začetnih jedi, juh, mesnih in morskih jedi, do pestre izbire mehiških jedi, testenin, solat in sladic.

V ponudbi imamo tudi bogato izbiro buteljčnih in odprtih vin.

V poletnem času je našim gostom na razpolago prostorna, pokrita letna terasa, kjer lahko v miru uživajo v izbrani hrani in pijači, medtem ko se njihovi otroci varno igrajo na igralih, ki jih imamo nameščene v neposredni bližini.

Pri nas je res poskrbljeno za vse …

Veseli smo tako posameznega gosta, kot večje skupine, za katere lahko pripravimo vnaprej dogovorjene hladno – tople bifeje.

meso
mesna jed